Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres

Partnerünk: Falatozz.hu - Pizza és étel házhozszállítás, rendelés
Tovább más pécsi éttermekhez >>

Adatvédelem

Általános tájékoztató az elixir-restaurant.hu weboldalról

Az elixir-restaurant.hu weboldal üzemeltetője a Falatozz.hu-t működtető Diston-line Kft. Az elixir-restaurant.hu  a Falatozz.hu aloldala, ezért a webodal használatakor a felhasználóra a Falatozz.hu adatvédelmi elvei vonatkoznak. A weboldalon beérkező rendeléseket a weboldalon feltüntetett Elixír Restaurant Pizzeria étterem teljesíti, a Megrendelő az elixir-restaurant.hu weboldalon keresztül az Elixír Restaurant Pizzeria Pécs étterem számára ad megbízást ételházhozszállítási szolgáltatásra.

Adatkezelési tájékoztató

A weboldal szolgáltatásait mindenki ingyenesen veheti igénybe. Az ingyenes használat feltétele a regisztráció, amit vagy az oldalon történő első rendeléskor, a rendelési adatok megadásánál kell megtenni, vagy a Főoldalról belinkelt felületen.
Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük, adatait ne legyen szükséges minden rendelés során megadnia, valamint elegendő és pontos információkkal segítsük a kiszállítást bonyolító partnereinket.
Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.
Kérjük, hogy a regisztráció során csak valós és hiteles adatokat adj meg, hisz a rendelkezésünkre bocsátott információkért kizárólag Te tartozol felelősséggel! Rosszhiszemű rendelések esetén fenntartjuk a jogot, hogy IP cím alapján történő visszakereséssel felkutassuk a megrendelőt és személyes adatokkal való visszaélés miatt feljelentést tegyünk.
Az adatmegadás önkéntes, az adatok törlése vagy módosítása az info@falatozz.hu email címre érkező hiteles - a regisztrált e-mail címről érkező - kérelem esetén egy munkanapon belül megtörténik.
A regisztrációnál megadott felhasználói adatokat a Falatozz.hu csak saját célra használhatja fel, harmadik személy részére nem adjuk ki ezeket. Az adatokat biztonságos, bérelt szerveren, illetve szükség esetén az oldal üzemeltetőjének saját számítógépén tároljuk.
A regisztrált adatokat adatkezelőként az alábbi módon tároljuk:
Adatbázis szerzői jogának tulajdonosa a Falatozz.hu ételrendelő weboldal üzemeltetője: Diston-line Kft. (Adószám: 22709776-2-05)
Adattárolás helye: Tárhely.eu Szolgáltató Kft. (Adószám: 14571332-2-42 )
Az adatok tárolása folyamatos, felhasználói kérésre történik a törlésük.
Tárolt adattípusok regisztrációs során:

  • Név
  • Email cím
  • Telefonszám
  • Kézbesítési cím
A regisztrált adatok tárolása a megrendelő kényelmét szolgálják, a gyors és pontos ételrendelést biztosítják.
A regisztrációnál megadott adatok közül csak a kézbesítéshez szükséges adatokat osztja meg a partner étteremmel – az adatfeldolgozóval.
Tárolt adattípusok rendelés során:
  • A rendeléshez választott partner étterem
  • Rendelés értéke
  • Rendelés tételei
  • Felhasználói megjegyzés
  • Rendelés ideje
  • Választott fizetőeszköz
A rendelés során eltárolt adatok kezelésének célja a felhasználó és a partner étteremmel történő elszámolhatóság és panaszkezelés biztosítása.
A rendeléskor megadott adatokat a Falatozz.hu diszpécser szolgálata telefonon, vagy belső, zárt és védett online rendszeren keresztül osztja meg a partner étteremmel.

A Falatozz.hu hírlevél

Felhasználóink regisztrációkor megadott e-mail címükre hírlevelet kaphatnak, amennyiben arra a regisztrációs során feliratkoztak.
A Falatozz.hu hírlevél a Falatozz.hu-n meghirdetett akciókra hívja fel a figyelmet. Hírlevelünk lemondható. A leiratkozásra minden hírlevél láblécében lehetőséget biztosítunk. A leiratkozás kérhető emailben is, az info@falatozz.hu-ra küldött levélben. A leiratkozási kérelmeket egy munkanapon belül kezeljük.
Adatvédelmi elveink megfelelnek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hatályos jogszabályainak.
A Falatozz.hu-t üzemeltető Diston-line Kft. eleget tett az adatvédelmi nyilvántartásba vételt érintő kötelezettségének az adatkezelési tevékenységét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság számára a megfelelő formában eljuttatta.